advert

Monday, 2 April 2012

"SEGMEN NASZ : JOM BLOGWALKING"


Ok la..harini saje je tgah usha2 blog org lain, ternampak la satu blog nie yg mengajak kte utk bersenam di alam maya melalui blog walking..So, tergerak la jari jemari nie skali utk join segmen yg ade nie sbgai pndatang baru..nk join gk ke??




Senang cter..rajin2 la blogwalking utk menambahkan kenalan baru dan sudi2 kn la membaca entree dri blog ini..Kisah dlam blog ni pn jz pasal kehidupan sharian, jalan2, aktiviti, makanan dan ape2 yg drasekan berkaitan laa..


Ape pn, selamat berkenalan kpada semua dan selamat bersenam~

22 comments:

  1. salam kenal. dah follow awak.

    thanx sudi join segmen saya ni.

    ReplyDelete
  2. sggah bw sini,,dtg dri segmen same:)

    ReplyDelete
  3. cik lynn dari segmen yg sama...=)done follow sni...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. list utk blogwalking dah kuar. jom mulakan sesi blogwalking. list boleh tengok kat sini.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/kumpulan-1-1.html

    ReplyDelete
  5. salam ziarah..dtg dr segmen yg sama :)
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan
    dtg dr segmen yg sama

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. tinggalkan jejak sini...dah jd follower dah ^^

    welcome back to :
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    be my follower ok ^^

    ReplyDelete
  8. As salam...

    Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan kalau FREE jemputlah BW ye...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    SINGGAH SINI

    ReplyDelete
  10. dari segmen sama :)
    moh sini

    http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. singgah cni..dr segmen yg sama....:)

    ReplyDelete
  12. salam. raihan dah follow dah

    jemput lah follow raihan yer..^^

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. icumm dari segmen yg sma..salam perkenalan..jmputlah dtg blog icumm yg xseberapa ni ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam kenal dari segmen yang sama

    follow awak dear :)

    http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  15. Hai..dr segmen yg sama baru dapat bw :)

    http://farhah88.blogspot.com/2012/04/segmen-nazs-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. .http://ciktuantanahkedaung.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    dari segmen yang sama..done follow here!
    do follow my blog naa...

    ReplyDelete
  17. wah..ramainye..thanks coz sudi singgah..
    akan mula berblogwalking skrang~

    ReplyDelete
  18. Datang dari Segmen yang sama...

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  19. hai . dari segmen yang sama . singgah n follow sini :) feel free to visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  20. Hye! SInggah sini yer.. :)

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete