advert

Monday, 3 October 2011

Padan muka..cuai la lagi!!

Tension sbenarnye kalu pkir blik hal yg terjadik hari nie..duit,duit,duit,knape la mudah sangat ko pergi..huhu..
Al-Kisahnya terjadik bile aku bergegas dri ofis ke job site untk training..smpi je kt Menara UOA Bangsar, aku trus la park kreta and simpan tiket parking..tetbe ade plak 2 laki nie yg menegur mase ak kluar dri kereta tu, rupe2 nya sorang tu kawan lama merangkap jiran seblok masa study kt U dlu..Borak2 kjap hinggala masing2 membawa dri untuk meneruskan kerja masing2..

Pas 3 jam training dan mengurung diri dalam motor room yg pnas tu, bergegas la plak nk byar parking kereta untuk balik umah..Hoorayy,baru pkul 5 boleh la smpi awal umah hari nie,mlas dh nk blik ofis..Bile dh byar je parking kreta, aku pn trus la ke kereta..Tetbe,eyh?mane plak tiket kereta tdi???Habis dompet ak dh korek, kereta ak dh selongkar, patah balik g autopay machine gune route jalan aku tadi tp xjmpe gk..
Arrgggh!!!mane plak la perginye...terpakse la aku trun g parking office..seperti yg dijangka, xpasal2 melayang RM50 aku untuk mendapatkan tiket baru..dh la ak dh byau RM 7 seblum nie tp bile dh tnjuk resit parking tu pn dorang xbleh tolong..SENGAL BETUL la!!!
Bile dipikir2 kn balik memang padan la muke aku..xpasal2 je kan kne kuar duit untuk bnde2 mcmtu,sakit hati btul la..RM50 tu leh wat blanje makn ak seminggu xpn isi minyak kereta..
Ish2, tu la anis..cuai lagi,padan muke!xde sape leh tolong ekau dh....

p/s: carik bf konon nk lpas kn tension tp xdpt nk membntu lngsung plak!bertambah lagi tension!!!!

2 comments:

  1. Sabor2,.. dugaaan tue buat kita belajar dari kesilapan.

    ReplyDelete
  2. huhu..tu la pasal..sabo ajela~

    ReplyDelete