advert

Thursday, 10 May 2012

Scrummy~

Hyeeeee,lame nye tak update blog nie kn..tapi tak pe, sebab arini ak nk share tentang restoran 'Scrummy'
Tempat makan nie terletak tak jauh dengan ofis aku kt Jalan Ipoh..Sebenarnye dpat tau pasal restoran nie pn sebab tgok rancangan 'Jalan-Jalan Cari Makan' musim lepas..Sampaikan 'Jalan-Jalan Cari Makan' pn dh masuk musim baru, baru la aku berkesempatan merasa makanan kat sinie..haha..


Sebenarnye keistimewaan restoran ni memang terkenal dengan menu pasta/spageti yg pelbagai tp hari nie aku dengan rakan2 sekerja aku xde sorang pn yg order pasta/spageti..haha..selera tak rase nk makan pasta plak tp ade menu menarik gk kt restoran nie..Jom, cekidaut menu pilihan ktorang~
-Chicken chop-

-Nasi goreng..errr, xtau ar full name pe-

-Ni menu pilihan aku..chor ho fun-

-german potato chicken salad-

So, macam mane?? Kalau berminat nk cube bleh ar terus je g kt restoran 'Scrummy' nie di Rivercity,Jalan Ipoh..bertentangan dengan Public bank dan bersebelahan Subway..

1 comment:

  1. SAYA KE SINI UNTUK MENCABAR ANDA

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

    ReplyDelete